1 Mayıs 2013 Çarşamba

BOLLUK BEREKET REİKİSİ:

 
Bolluk ve Bereket Reikisi 1-1-2004 Dünya Barış Gününde sunulmuş bir enerjidir. Bro David Paul chc ve Jane tarafından birlikte kurulmuştur. Jane’ e verilen shrie sembolü ile 1998 de ilk kez dünyaya gelmiştir. Shiri Hindu tanrıçası, refah tanrıçası Laksmi’ yi çağıran tohum mantradır. Kasım 2003’ te Bro David Paul chc, Jane tarafından enerji ile çalışmaya başlamak için davet edildi ve bu, verilen iki yeni sembol ile Laksya ve Artha rehberliğinde enerjinin bolluk-refah reiki olarak yeniden adlandırılmasına yol açtı. Ayrıca Hindu Tanrı Ganesha eril-dişil enerjiyi dengelemek için ilave edildi. Reiki’ nin bu formu, dünyada bolluğu ve refahı tezahür ettirmeye yardımcı olur. Sadece materyal bolluğu değil, spiritüel büyümeyi ve refah mentalitesi, şükran duyguları, kişinin yaşamında bolluk ve refahın yeni hedeflerini tezahür ettirmede zihne yardımcı anahtardır.
 



Bolluk ve Bereket Reiki enerjisi kullanıldığında ruhsal ve fiziksel her anlamda bolluk ve bereket için blokaj temizliği yapar. Uyumlamanın akabinde, evinizde, iş yerinizde, sosyal çevrenizdeki her türlü blokajın temizlenmesi, sıkıntıların ortadan kalkması, bolluk ve bereketle ilgili olumsuz kalıplarınızda düzen-denge sağlayarak, bunların getirdiği bolluk bereket hayatınızda fark edilir düzeyde artar. Bolluk ve Bereket Reiki enerjisi kullanıldığında bolluk ve bereket bilincinin gelişmesini sağlar. 

Endişeler ve korkulardan arınmanızı sağlar. İş ve aşk ilişkilerinde de bolluk ve refah için kullanılır. Bolluk ve bereket de bir enerjidir ve olumsuz düşünce kalıplarımızdan ötürü bize gelmesi bizim tarafımızdan engellenmiş olur.


Tüm sıkıntılar, insanlarla aranızdaki uyumsuzluklar bu olumsuz ve kısıtlı düşünce şeklinden dolayı refah içinde bir hayat sürmemizi engeller. Bolluğun ve bereketin her anlamda, maddi - manevi başarmak ve ulaşmak istediğiniz her alanda kısacası hayatınızda bollaşmasını istediğiniz her konu ve niyette mutluluğun bu enerjiyi kullanarak tezahür etmesi sağlanabilir. Reikinin bu formu doğru kullanıldığında çok etkilidir.


Bolluk ve Bereket Reiki enerjisini kullanabilmek için bir Bolluk ve Bereket Reikisi Masterı tarafından uyumlama almanız gerekir. Uyumlama aldıktan sonra bu enerjiyi kullanma yetiniz hep baki kalır ve hem kendinize hem de başkalarına enerji yollayabilirsiniz. Öğrenilmesi ve kullanılması kolaydır, 1 sembol ve 2 İmajinasyondan oluşur. Şunu hep bilin ki evrende herşeyden bolca var hepimize herkese yetecek kadar, bize ulaşmasını engelleyen olumsuz inanış ve kısıtlı düşünce kalıplarımızdır. 
UYUMLAMALAR İÇİN MASTER REİKİENERJİ ve  başvurabılırsınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder