1 Mayıs 2013 Çarşamba

ENERJİ SİSTEMİ SİLME AKTİVASYONLARI:


GOLDEN TRIANGLE ENERJİ SİSTEMİ
 
Spiritüel Sözleşmeleri Silme Aktivasyonu
Karmik Sözleşmeleri Silme Aktivasyonu
Enerji Sözleşmelerini Silme Aktivasyonu

 
1- Başka insanlarla bilinçsizce yaptığımız sözleşmeler: Bu kategoriye örnek vermek gerekirse, çocuk küçükken annesine bakar ve asla senden ayrılmayacağım anne der. Bunu çok içten ve inanarak söylemiştir ve bu inançla artık ruhsal bir sözleşme yapmıştır. Bu sözleşme büyüdüğü zaman evlenmesine, kendine ait bir yaşam kurmasına, özgürleşmesine engel olabilir. Bu sadece bir örnektir bunun gibi farklı insanlarla, farklı konularda bilinçsizce ruhsal sözleşmeler yapmış olabilirsiniz.

2- Atalardan gelen ruhsal sözleşmeler: Özellikle bazı ailelerde bir olayın nesillerce tekrarı görülmektedir. Ailedeki kadınların mutsuz evliliği, belli bir hastalıktan ölümler, ailenin belli sorunları nesillerde sürekli yaşaması gibi. Bu bir ailenin sahip olduğu ruhsal sözleşmenin nesilden, nesile aktarılması ile ilgilidir. Bu durum değiştirilmedikçe hayatınızı etkileyebilir ve aynı sorunlarla siz de yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

3- Duygusal ilişkilerle ilgili ruhsal sözleşmeler: Özellikle kişi yaşamının bir döneminde bir insanı hep sevmeye yada bağlı kalmaya dair kendi kendisi ile ruhsal bir sözleşme yapmış olabilir. Bu çoğu zaman farkında olmadan yapılır ve kişinin bir anlamda bağlılık yemini etmesiyle başlar. Daha sonra bu kişi ile ayrılabilir ama ruhsal sözleşme iptal edilmediği sürece varlığını koruyacaktır. Bu durumdaki kişi, yeni bir ilişki kurmak, evlenmek, başka biri ile mutlu olmak sorunları yaşar. Özellikle yeni bir ilişkide herşey iyi giderken sorunların çıkması, nedensiz ayrılıklar ve kendisinde yada karşı tarafta nedensiz soğumalar çok sık görülür. Bu ruhsal sözleşme iptal edilmeden kişinin duygusal hayatta mutlu olması çok zor olacaktır.

4- Eski isteklerle ilgili sözleşmeler: Hayatınızın bir döneminde bir şeyi çok istediyseniz ve bununla ilgili kararlar verdiyseniz, bilinçli çalışmalar yaptıysanız yada sadece yoğun bir istek enerjisi ürettiyseniz bu istediğinizle çelişen diğer isteklerinize ulaşmanız çok zor olacaktır. Buna şöyle bir örnek verebiliriz, bir arsa almak ve üzerine ev yapmak isteyen bir insan düşünelim. Bu arsayı almıştır ama daha sonra üzerine ev yapamadan satmak zorunda kalmıştır. Ancak arsasına bir türlü alıcı çıkmamaktadır. Arsasını satmak için her türlü çalışmayı yapabilir ama bu konudaki sözleşmesi arsanın üzerine ev yapmak olduğu için, bu evi yapmadan satışı çok zor olacaktır. Elbette her istediğimiz ruhsal bir sözleşme sayılamaz. Ama bir şeyi gerçekten çok istediyseniz, bilinçsizce bununla ilgili bir ruhsal sözleşme yapmış olabilirsiniz. Bunu iptal etmeden bu istekle çelişen diğer isteklerinizin oluşmasını engelleyebilirsiniz. Bu durumda bu sözleşmelerin ortadan kaldırılması gereklidir.

5- Auradaki ruhsa sözleşmeler: Auramızın özellikle zihinsel ve duygusal alanlarında enerji blokajı olarak olarak kendilerini gösterirler. Herhangi bir ruhsal sözleşmeyi yok ettikten sonra, auradaki etkilerini de temizlemek gereklidir. Eğer bu işlem yapılmıyorsa sözleşme yok edillmiş bile olsa, enerjetik olarak kişiyi etkilemeye devam edecektir. Tüm ruhsal sözleşmelerin aurada enerjilerinin bulunduğunu düşünürsek auradaki ruhsal sözleşme enerjilerinin temizlenmesinin önemini anlayabiliriz.

6- Eski ve negatif inançlarla ilgili sözleşmeler: Şu anda sahip olmasanız bile eskiden sahip olduğunuz bazı inançları ruhsal bir sözleşme haline getirmiş olabilirsiniz. Örneğin bir yaşam döneminizde; bütün erkekler yada bütün kadınlar kötüdür, param olmasa da olur, asla iyi bir iş bulamayacağım gibi herhangi sınırlayıcı bir inanç siz farkına varmadan ruhsal bir sözleşmeye dönüşmüş olabilir. Burada bilinçaltındaki hatalı kayıt ile ruhsal sözleşme farklı kavramlardır. Ruhsal sözleşme artık sizin için kesinleşmiş ve ömrünüzün sonuna kadar korunması gerektiğine inanılan bir kavramdır ve klasik bilinçaltı temizliği ile bunlardan kurtulmanız çok zordur. Eğer eski bir patern, ruhsal bir sözleşmeye dönüşmüşse bundan kurtulmak için mutlaka özel bir temizlik yapmanız gerekecektir.

7- Astrolojik etkilerden kaynaklanan ruhsal sözleşmeler: Bu alan kişinin iradesinin çok dışındadır, kişinin doğduğu anda kozmik olarak açılımları bazı ruhsal özleşmeleri beraberinde getirmiş olabilir. Bunların negatif etkisi olanlarının temizlenmesi gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder