1 Mayıs 2013 Çarşamba

AKTİVASYON ENERJİLER

AKTİVASYON ENERJİLER VE UYUMLAMALARI


1- DNA aktivasyonu
 
Daha yüksek enerjiye ulaşmanız, DNA aktif hale getirilmesi, hafızanın arttırılması, iç barışınızın artması, canlılık, kendine güvenin artması, daha iyi hissetme durumu, korkulardan arınmak, yeteneklerin artması için yapılan güçlü bir aktivasyondur. Aktivasyonun etkileri kısa sürede görülebilir. DNA aktivasyonu bir çok sorunun çözümü için kullanılan, bir çok alanda faydası olan etkili bir aktivasyondur.
2- Wealth Attraction Activation- Zenginlik Çekme Aktivasyonu
Daha fazla refahı, zenginliği hayatınıza çekmeniz için, kendi içsel çekim gücünüzü açığa çıkartacak bir aktivasyondur. Yaşamınıza bolluk- bereket getirici etkisi vardır. İçsel zenginliğinizin açığa çıkması evrenden daha fazla bolluk-bereket enerjisini hayatınıza çekecektir. Zenginlik çekme aktivasyonu özellikle maddi konularda sorunlar yaşayanlara önerilir. Bu aktivasyon daha fazla maddi değerler içindir, zenginlik ve refahı hayatınızda daha fazla deneyimlemeniz için alınması önerilir.
3- Blessed Heart Activation – Kutsal Kalp Aktivasyonu
Daha fazla sevgiyi hayatınıza çekmenize yardım eden bir aktivasyondur. Özellikle duygusal olarak mutsuz olan insanlar için çok faydalıdır. Ruh eşinizi bulmanıza da faydası olacak bir aktivasyondur. Özellikle duygusal hayatında mutsuz, yalnız yada sorunları olanlara önerilir. Kalp chakrasını aktif hale getirir, auranızın manyetik bir hale gelmesine yardım eder ve sizin için en doğru insanı hayatınıza çekmenize yardım eder. Ayrıca kendinizi daha fazla sevmenize ve kendinizi affetmenize de katkı sağlayacaktır.
4- Physical Attraction Activation – Cazibe Aktivasyonu
Bu aktivasyon kişinin cazibesinin artmasına, kendisini daha güzel ve çekici hissetmesine yardım eder. İçsel cazibenizi arttıracak ve kendi özgün özelliklerinizin farkına varmanıza yardım edecektir. Özellikle aura üzerinde çok derin bir etkisi vardır ve kişinin enerjisini çok dikkat çekici bir hale getirir. Özellikle kendisini daha cazibeli hissetmek isteyen ve içindeki çekimi uyandırmak isteyen kişiler için ideal bir aktivasyondur.
5- Luck of Life Activation – Yaşam Şansı Aktivasyonu
Bu aktivasyon şansınızı arttıran ve içinizdeki şans potansiyelini uyandıran bir aktivasyondur. Hayatınızın her alanında şans enerjisinden daha fazla faydalanmanıza yardım eder. Daha önce şans reikisini alan kişilerde bunu daha etkili kullanmak için katılabilerler. Ancak bu sistemi almayanlar için bu çalışma çok daha önemlidir. Şans enerjisi ile daha fazla rezone olmanızı ve kendinizi şanslı hissetmenize etki eden aktivasyonun sonuçları kısa sürede görülebilir.
6- Güzel Sürprizler Aktivasyonu – Good Surprises Activation
Bu aktivasyon hayatınıza daha fazla sürprizleri ve yenilikleri çekmeniz için alabileceğiniz bir aktivasyondur. Hepimizin içinde güzel sürprizlere karşı yoğun duygular vardır, aktivasyon ile bu duygular açığa çıkartılacak ve bu şekilde hayatınıza daha fazla güzel süprizi çekmeniz sağlanacaktır. 2011 senesi için alınabilecek en iyi aktivasyonlardan bir tanesidir.
7- Life Force Energies Activation – Yaşam enerjisi aktivasyonu
Bu aktivasyon yaşam enerjinizi arttıracak ve daha fazla chi enerjisini tutma kapasitenizi geliştirecektir. Bedensel enerji, fiziksel güç ve dayanılılık, daha yüksek yaşam enerjisi kazandıran bir aktivasyondur. Özellikle enerjilerle çalışanlar bu aktivasyondan sonra diğer enerji çalışmalarındaki farkı açıkca göreceklerdir.
8- Protection Rays Activation – Korunma Işını aktivasyonu
Bu aktivasyon özellikle negatif enerjilerden etkilenen insanlara önerilen bir çalışmadır. Eğer daha önce korunma reikisi gibi bir sistemi almadıysanız buna katılmanız önerilir. Korunma reikisi alanlar da negatiften korunma güçlerini yükseltmek için katılabilirler. Aktivasyon negatif enerjilerden korunmanız için çevrenizde bir korunma kalkanının oluşmasını, auranızın güçlenmesini ve dışsal negatif etkilere daha karşı daha güvende olmanızı sağlayacaktır. Psişik korunma için en iyi aktivasyondur.
9- Magnet For Good Things Activation – İyi şeyler mıknatısı aktivasyonu
Bu aktivasyon hayatınıza iyi ve güzel şeyleri çekmeniz için tasarlanmıştır. Auranızda güçlü pozitif etkisi olan bir enerji alanının oluşmasına ve bu şekilde iyi şeyleri hayatınıza daha kolay çekmenize yardım edecektir. Bu sistem bir konu ile çalışmanız ile ilgili değildir, genel olarak iyi şeyleri hayatınıza çekecek ve titreşiminizi yükseltecek bir aktivasyondur. İyi şeyler mıknatısı aktivasyonu pozitif enerjisi çok yüksek bir aktivasyondur ve enerji titreşiminizi hızlı bir şekilde değiştirir.
10- Harmony & Balance Activation – Uyum ve Denge Aktivasyonu
Bu aktivasyon 2011 senesinin enerjisine uyum göstermeniz ve değişen enerjilerle uyumlu olmanız için hazırlanmıştır. Değişim ve dönüşüm süreçlerinde değişime uyum sağlamak özelliğinizi uyandırır ve güçlendirir. Enerjilerin hızlı değiştiği dönemlerde bu değişime hızlı uyum sağlamak ve yeni koşullara uygun bir enerji seviyesine gelmek çok önemlidir. Aktivasyonun amacı da hayatınızın her alanında yeni enerjilere uyum sağlamanızı sağlamaktır. Sadece 2011 senesinin enerjisi ile sınırlı bir aktivasyon değildir, bütün değişim süreçlerini etkiler.
ARINMA VE TEMİZLİK AKTİVASYONLARI
11- Chakra Cleaning Activation – Chakra Temizlik Aktivasyonu
Chakralardaki negetif enerjilerin temizlenmesi ve blokajların kaldırılması için içsel arınma gücünüzü uyandıran etkili bir aktivasyondur. Reiki ile çalışanların alması durumunda çok destekleyici ve arınma süresini kısaltıcı etkisi olacaktır. Chakraların temizlenmesini, negatif enerjilerden arınmasını ve sağlıklı çalışmasını sağlayan bir etkisi vardır.
12- Aura Cleaning Activation – Aura Temizlik Aktivasyonu
Auranın temizlenmesi ve auradaki blokajların ortadan kaldırılması için içsel arınma gücünüzü uyandıran etkili bir aktivasyondur. Özellikle auranızdaki sorunlu alanların onarılmasını ve auranızın daha güçlü olmasını sağlar. Bu şekilde negatif enerjilere karşı daha dayanıklı olur ve enerjinizi daha etkili kullanabilirsiniz.
13- Negative Thought Cleaning – Negatif Düşünce Temizlik Aktivasyonu
Negatif düşüncelere yol açan blokajların temizlenmesi ve ortadan kaldırılması için içsel arınma gücünüzü uyandıran etkili bir aktivasyondur. Ciddi arınma yapabilen bir aktivasyon olduğu için özellikle bilinçaltı temizliği yapanlar için çok faydalı olacaktır. Ayrıca negatif düşünceleri yoğun olan insanlar için de önemli bir aktivasyondur. Aktivasyon negatif düşüncelerin kaynağını temizlemek ve arındırmak için kullanılır.
14- Kundalini Energy Cleaning Activation- Kundalini Enerjisi Temizlik Aktivasyonu
Kundalini enerjisinin sağlıklı bir şekilde çalışmasına engel olan blokajların temizlenmesi ve ortadan kaldırılması için içsel arınma gücünüzü uyandıran etkili bir aktivasyondur. Herhangi tehlikesi yoktur. Kundalini reiki ile çalışanlarda kundalini güçlerini arttırmak için bu aktivasyonu alabilirler. Kundalini reiki eğitimi almayan kişilerinde de katılabileceği bir aktivasyondur.
15- Psychic Blockage Cleaning Activation- Psişik Blokajları Temizleme Aktivasyonu
Psişik yeteneklerin gelişmesine engel olan blokajların temizlenmesi ve ortadan kaldırılması için içsel arınma gücünüzü uyandıran etkili bir aktivasyondur. Özellikle psişik yeteneklerini olduğunu biliyor ama bir nedenle kullanamadığınızı düşünüyorsanız bu aktivasyonu almanızı faydalı olacaktır.
16- Karma Cleansing Activation – Karmik Temizlik Aktivasyonu
Karmik engellerin, blokajların ve bağların temizlenmesi ve arındırılması için çok güçlü bir aktivasyondur. Aktivasyon tüm karmik engellerin ve blokajların temizlenmesi için içsel arınma gücünüzü uyandırır. Özellikle hayatında derin temizlik isteyenlerin yada sürekli arınma çalışması yapmasına rağmen sonuç almakta zorlananların alması gereken bir çalışmadır.
PSİŞİK YETENEK AKTİVASYONLARI
Bilgi: Psişik yetenek aktivasyonlarının her birisi tek bir alana yönelik olduğu için inisiyasyonlu çalışmalardan daha etkilidir.
17- Telepaty Activation – Telepati Aktivasyonu
Bu aktivasyon telepati yani başkasının zihninden geçenleri okumanız ve başkalarına zihinsel mesajlar göndermeniz için etkili bir aktivasyondur. Bu konuda yetenekli iseniz daha kısa zamanda yeteneğiniz yoksa daha uzun zamanda ama kesinlikle etkili olacaktır. Özellikle psişik konularda yol almak istemesine rağmen bunda başarı elde edemeyenlere tavsiye edilir. Çünkü sonuç verme oranı yüksektir ve bu da kişinin kendisine olan güvenini yerine getirir.
18- Aura See Activation – Aura Görme Aktivasyonu
Aura görme yeteneğinizi arttıracak bir aktivasyondur. Özellikle bu konuyla çalışan kişilerin alması önerilir. Aktivasyondan sonra aura görme çalışmalarınızda daha başarılı olduğunuzu, renkleri daha kolay ayıt ettiğinizi ve daha net gördüğünüzü fark edeceksiniz.
19- Angel Connect Activation – Melek Bağlantısı Aktivasyonu
Eğer melek çalışmaları yapıyor yada yapmak istiyorsanız melek bağlantı aktivasyonu ile bu konudaki yeteneğinizi arttırabilir ve meleklerinizden daha açık daha net mesajlar alabilirsiniz. Bu aktivasyon melek enerjisi ile çalışanlar yada melek meditasyonları yapanlar için çok faydalı bir aktivasyondur. .
20- Shamanic Power Activation – Şamanik Güç Aktivasyonu
İçsel olarak şamanlığa ilgi ve yatkınlık hisseden insanlar için faydalı bir aktivasyondur. Özellikle bu kültüre karşı ilginiz varsa yada shaman çalışmaları yapmak istiyorsanız bu aktivasyon sahip olduğunuz şaman şifası, şaman bilinç durumları gibi yeteneklerinizi arttıracaktır. Şaman rehberleri ile çalışanlar içinde çok etkili bir aktivasyondur.
21- Psychic intuition Activation – Psişik Sezgi Aktivasyonu
Sezgilerinizin gelişmesini sağlayan ve sezgilerinizi anlamlandırmanıza yardım eden bir aktivasyondur. Doğal olarak sahip olduğunuz sezgisel yeteneklerinizi güçlendirecektir. Sezgisel yetenekler herkeste olduğu için daha önce bu konuda bir deneyiminiz yoksa bile bu aktivasyonu alabilirsiniz. Özellikle ilk 3 ay içerisinde çok kolay bir çalışmayı yaparak sezgilerinizin gücünün gelişimini göreceksiniz.
22- Spirit Guide Connection Activation – Ruhsal Rehber Bağlantı aktivasyonu
Ruhsal rehberleri ile bağlantı çalışmaları yapan kişiler için bağlantılarını geliştirmelerine ve ruhsal rehberlerinden bilgiler almalarına yardım edecek bir aktivasyondur. Özellikle meditasyon esnasında, rüyalarda ve duruişiti kanalıyla ruhsal rehberlerinizden bilgiler almanızı ve onların varlıklarını hissetmenizi sağlar. Ruhsal rehberlerle çalışma yapmak isteyen kişiler içinde bu aktivasyon iyi bir başlangıç olacaktır.
23- Astral Door Activation – Astral Kapı Aktivasyonu
Astral seyahat ve lucid rüya çalışmaları yapan kişiler için etkili bir aktivasyondur. Ancak bu konuda zaten çalışma yapıyorsanız bu aktivasyon sizin için iyi bir seçim olacaktır. Astral seyahat nasıl yapılır teknikleri bu çalışmada öğretilmeyeceği için astral seyahat tekniklerini bilen kişilerin katılımına uygundur. Ayrıca lucid rüya görme yeteneğinizi arttırır ve daha kontrollü rüyalar görmenize yardım eder.
ÖZEL AKTİVASYONLAR
24- Spiritual Awakening Activation – Manevi Uyanış Aktivasyonu
Bu aktivasyon özellikle farkındalığınızı arttıracak, manevi gücünüzü yükseltecek ve ruhsal uyanışınızı hızlandıracak bir aktivasyondur. Meditasyon yapma yeteneğinizi arttırma, daha derin alfa durumuna girmenize yardım etme ve ruhsal bağlantılarınızı güçlendirme gibi özellikleri vardır. Farkındalığınızı yükseltmek ve manevi olarak güçlenmek istiyorsanız bu aktivasyonu alabilirsiniz.
25- Succsess Ray Activation – Başarı ışını aktivasyonu
Hayatınızın somut alanlarında başarınızı yükseltecek ve içinizdeki başarı gücünü açığa çıkartacak bir aktivasyondur. Aktivasyon özellikle somut sonuçlar almak istediğiniz konularda etkilidir. İş hayatı, sosyal ilişkiler, projeler, tamamlanması gereken işler gibi alanlarda başarınızı yükseltir, daha etkili ve daha güçlü kararlar vermenize yardım eder. Ayrıca kendi başarınızı fark etmeniz ve başkalarının sizin başarınızı fark etmesi,takdir etmesi konularında da etkilidir.
26- Golden Ray Activation – Altın Işın Aktivasyonu
Yaşamınıza ferahlık, canlılık ve tazelenme getirecek bir aktivasyondur. Olumlu değişim yapabilme, yeni olanakları fark etme ve sizi keyifli hissettirecek kararlar verebilme gücünüzü yükseltir. Özellikle hayatınızda bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyor ama nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız bu aktivasyonu almalısınız. Aktivasyon yeni ve farklı seçeneklerin karşınıza çıkmasına ve hayata karşı heyecan duymanıza da yardım edecektir. .
25- Yin Yang Balance Activation – Yin – Yang Denge Aktivasyonu
Eril ve dişil yönlerinizi dengeleyen ve içsel olarak yeniden yin-yang uyumunuzu oluşturan bir aktivasyondur. Eğer yin-yang dengenizde bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bu aktivasyonu alabilirsiniz. Özellikle bedeninin bir tarafında daha fazla sağlık sorunu yaşayanlar, bedeninin bir tarafı daha az güçlü olan kişiler bu aktivasyonu almalıdır. Ayrıca erkek ve dişil yönlerinizi olması gerektiği gibi dengelediği için de çok faydalıdır.
26- Mental Healing Activation – Zihinsel Sağlık Aktivasyonu
Zihinsel olarak daha sağlıklı, daha dengeli ve huzurlu olmanıza yardım eden bir aktivasyondur. Zihinsel karmaşa, kararsızlık, endişe, şüphe, kuruntu gibi zihinsel sorunların düzelmesinde etkilidir. Fazla stres altındaysanız bu aktivasyon daha sakin ve olumlu olmanıza yardım edecektir. Ayrıca odaklanma ve konsantrasyonun artması, hafızanın güçlenmesi konusunda da faydaları vardır.
27- Radiant Resonance Activation – Parlak Rezonans Aktivasyonu
Özellikle dikkat çekmek, ünlenmek ve popüler olmak isteyen insanlar için etkili bir aktivasyondur. Auranızı dikkat çekici bir hale getirir ancak burada dikkat çekmek fiziksel olarak değil, yeteneklerinizle dikkat çekmek şeklindedir. Toplumda beğenilme, takdir edilme, bir alanda ünlü olma gibi istekleriniz varsa yada işiniz buna uygunsa bu aktivasyonu alabilirsiniz.
28- Energy Boost Activation – Enerji Yükseltme Aktivasyonu
Enerji yükseltme aktivasyonu herhangi bir enerji ile çalışan insanlar için çok faydalıdır. Özellikle reiki ile çalışıyorsanız enerjinizi yükseltecek ve daha yüksek frekanstaki enerjilerle çalışmanıza yardım edecektir. Reiki ile çalışan kişiler enerji seviyelerini ve frekaslarını yükseltmek için bu aktivasyonu alabilirler. Bu şekilde yaptığınız çalışmalardan daha kısa zamanda daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.
29- Abortion Energy Clearing – Düşük Enerjisini Temizleme
Özellikle düşük veya ölü doğum yapmış yada kürtaj yapmış kişilerin bu olumsuz deneyimin negatif etkisinden ve enerjisinden arınmak için alabilecekleri özel bir aktivasyondur. Bu deneyim sonucunda oluşan bilinçaltı blokajlarından da arınmanıza faydası vardır ancak asıl etkisi enerji alanınızda oluşan sorunları gidermesi ve ruhsal bağları temizlemesidir. Son derece etkili bir aktivasyondur ve düşük gibi bir olumsuz deneyim yaşayan kadınlara çok faydalı olacaktır.
30- Healing Ray – Sağlık ışını aktivasyonu
Bedeninizin kendisini iyileştirme ve dengeleme yeteneğini uyandıran bir aktivasyondur. Sağlık sorunlarına yol açan enerjinin temizlenmesini sağlar, bedeninizi gevşemesi ve kendisini yeniden canlandırması için destekler. Herhangi bir şekilde sağlığını yükseltmek isteyen insanların da alabileceği çok etkili bir aktivasyondur. Yapılacak kolay bir uygulama ile kısa zamanda etkilerini gösteren aktivasyonlardan birisidir.
ARKETİP AKTİVASYONLARI
31- İmparatoriçe
İmparatoriçe aktivasyonu bu arketipin sizde aktif hale geçmesine yardım eder. Bu aktivasyon kadınlar içindir, dişil enerjiyi arttırma, hamile kalmak isteniyorsa buna yardım etme, toprak elementi ile bağlantı, verimlilik, dişil gücü arttırma etkileri vardır. Aynı zamanda kendinize değer verme, onaylanma ihtiyacından kurtulma ve kendinizi güvende hissetme özellikleri kazanmanıza da yardım eder. İmparatoriçe aktivasyonu kadının kendisini daha güçlü hissetmesine ve kendi gerçek gücünün farkına varmasına yardım eder. .
32- İmparator
İmparator aktivasyonu bu arketipin sizde aktif hale geçmesine yardım eder. Bu aktivasyon erkekler içindir ve eril enerjiyi arttırma, kişisel gücü yükseltme, kişiye otorite, irade, güçlü bir imaj verme konusunda etkileri vardır. Kendi düşüncelerinizi ve isteklerinizi açıkça ortaya koymanıza, amaçlarınıza ulaşmak için gereken gücü içinizde bulmanıza, daha cesur ve dışa dönük olmanıza yardım eder. Eril enerjinizin ortaya çıkması ve gücünüzün uyanması için çok etkili bir aktivasyondur.
33- Büyücü
Büyücü arketipi aktivasyonu yersel ve göksel enerjileri dengeli bir şekilde kullanma, yaratıcı enerjiyi yükseltme, olaylara hükmedebilme, mantığını kullanma, risk alabilme ve yaşamda yeni dönemler başlatabilme gücü verir. Özellikle şifa çalışmalarında enerjileri direk hedefe yönlendirebilme ve evrensel enerjileri etkileyebilme gücünü de veren bir arketiptir. Bu özellikleri içinde uyandırmak isteyen kişiler bu aktivasyonu alabilir.
34- Şifacı
Şifacı arketipi başkalarını iyileştirme yeteneğini arttıran ve kişinin içindeki şifacıyı uyandıran bir arketiptir. Eğer çocukluğunuzdan beri kendinizi şifacı olarak hissediyorsanız, başka insanların acılarına duyarlıysanız, empatik bir yapınız varsa bu aktivasyonu alabilirsiniz. Şifacılık yeteneğini geliştirme, insanların sorunlarını kolaylıkla anlayabilme ve çözmeleri konusunda yardımcı olma yeteneğinizi bu aktivasyon ile geliştirebilirsiniz.
35- Bilge
Bilge arketipi aktivasyonu yüksek benliğinizle iletişim kurmanıza yardım edecek ve içinizdeki bilge ile bağlantınızı güçlendirecek bir aktivasyondur. Aktivasyon sonrasında yüksek benliğinizden daha net ve açık mesajlar alabilir ve daha etkili yüksek benlik çalışmaları yapabilirsiniz.
ÖZEL KABUL GEREKTİREN AKTİVASYONLAR
36- Psychic Influence Activation – Psişik Etki Aktivasyonu
Psişik etki aktivasyonu mental yada duygusal olarak diğer insanları etkileme yeteneğinizi arttıracak bir aktivasyondur. Ancak bu aktivasyonun amacı insanların olumlu duygulara ve düşüncelere sahip olmaları için onlara doğru etkileri göndermektir. Örneğin sigarayı bırakmak isteyen birisine sigaradan soğuması için psişik etki, maymun iştahlı birisinin istikrarlı olması için psişik etki gibi. Bu aktivasyon güçlü bir aktivasyondur ve psişik nüfus etme yeteneği kazandırır.
37- Manifesting Energy Activation – Enerjilerle tezahür ettirme aktivasyonu
Enerjileri kullanarak isteklerinizi tezahür ettirme yeteneğinizi arttıran bir aktivasyondur. Bu aktivasyon odaklanma ve enerjileri lazer gibi hedeflerinize gönderme özelliklerini kazanmanıza yardım edecektir. Özellikle istenen olasılığı gerçekleştirmek konusunda etkilidir.
38- Mental Control of Cosmic Energies Activation – Kozmik Enerjilerin Zihinsel Kontrolü Aktivasyonu
Gezegen, yıldız enerjileri , kozmozdan gelen enerjilerin kontrolü, boyutsal enerjilerin kontrolü gibi konularda çalışanlar için çok etkili bir aktivasyondur. Özellikle kozmik enerjileri kullanma ve yönlendirme yeteneği kazandırır ancak bu enerjilerle zaten çalışan yada bu enerjileri tanıyan kişiler için uygun bir aktivasyondur. Eğer bu konuda bilginiz yoksa başvuru yapmayınız
39- Make a wish activation – Bir dileği yerine getirme aktivasyonu
Bu aktivasyonun diğerlerinden en büyük farkı sadece kendi istekleriniz için değil, başka insanların dileklerini de gerçekleştirebilmek için doğru düşüncelere, duygulara ve enerjilere sahip olmanıza yardım eden bir aktivasyon olmasıdır. Dileklerin gerçekleşmesi için yapılan enerji çalışmalarında gücü yükselten ve enerjiyi odaklayan bir etkisi vardır. .
40- Dream Energies Activation – Rüya Enerjisi Aktivasyonu
Rüya enerjilerini doğru kullanmanızı ve yönlendirmenizi sağlayan bir aktivasyondur. Göreceğiniz yada gördüğünüz bir rüyanın enerjisini bu rüya ile bağlantılı bilinçaltı süreçlerinin şifalanması için kullanmanızı sağlar. Kullanımı son derece etkilidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder